Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Prichytení! Leonardo DiCaprio si užíva so slávnou speváčkou!
Zdielať na

Prichytení! Leonardo DiCaprio si užíva so slávnou speváčkou!

Zdroj: Isifa

Takéto prekvapenie by nikto nečakal! Len ťažko uhádnete, ktorá mladá úspešná speváčka padla do oka známemu zvodcovi žien Leonardovi DiCapriovi (40). Žeby po topmodelkách presedlal na popové hviezdy?

Na svete je možno nový hviezdny pár! Leonardo Dicaprio si vraj posledné týždne užíva s Rihannou a na poslednej spoločnej párty sa obaja oddávali vášnivým bozkom, pričom ich videli desiatky svedkov!

Ak by boli nepotvrdené správy pravdivé, vzťah talentovaného herca a krásnej speváčky by bol pod drobnohľadom médií i verejnosti.

Románik sa mal zrodiť počas posledných týždňov, kedy Rihanna a Leonardo čoraz intenzívnejšie vyhľadávali vzájomnú spoločnosť. Leonardo v decembri ukončil vzťah s modelkou Toni Garrn a Rihanna už celé mesiace nemala po boku oficiálneho partnera.

Leonardo DiCaprio

Isifa

Hoci sa herec po rozchode s nemeckou topmodelkou obklopoval húfom krásnych žien srdce mu zahorelo práve k Rihanne.

Rihanna a Leo oslavovali príchod nového roku na ostrove St. Barts v klube La Plage Club so spoločnými priateľmi. Neskôr sa zúčastnili niekoľkých žúrov v Los Angeles.

Na poslednej párty, konkrétne narodeninovej oslave dizajnérky Nikki Erwin, sa dvojica bozkávala a vymieňala si nežnôstky ako informuje portál TMZ

Rihanna

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie