Oblačno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Joey z Priateľov je opäť single: Rozchod po ôsmich rokoch!
Zdielať na

Joey z Priateľov je opäť single: Rozchod po ôsmich rokoch!

Zdroj: Isifa

Hercovi Mattovi LeBlancovi (47), ktorý sa preslávil ako Joey Tribbiani v seriáli Priatelia (1994 - 2004), sa darí v kariére, no menej v láske. Herec nedávno ukončil vážny vzťah.

Americký herec Matt LeBlanc sa po ôsmich rokoch rozišiel s priateľkou, herečkou Andreou Anders. Pre magazín Us Weekly to potvrdil hovorca 47-ročného rodáka z Massachusetts s tým, že dvojica sa rozhodla ukončiť vzťah už pred nejakým časom.

Naposledy ich videli spolu na verejnosti v auguste na udeľovaní cien Emmy. LeBlanc a Anders tvorili pár od roku 2006, keď sa herec po troch rokoch manželstva rozišiel a následne aj rozviedol s bývalou modelkou Melissou McKnight, s ktorou má dcéru Marinu.

Matt LeBlanc

Isifa

Matt LeBlanc je známy predovšetkým ako Joey Tribbiani z kultového sitkomu Priatelia (1994 - 2004) a jeho voľného pokračovania Joey (2004 - 2006).

Dosiaľ si vyslúžil päť nominácií na Zlatý glóbus, z ktorých jednu sa mu v roku 2012 podarilo premeniť na víťazstvo, keď ho ocenili za hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Epizódy (2011). Získal tiež šesť nominácií na televízne ceny Primetime Emmy - tri za Priateľov a tri za Epizódy. 

Pre ženu

Najčítanejšie