Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Schwarzenegger (67) zúri! Ak Patrick (21) neukončí pomer s Miley Cyrus (22)...
Zdielať na

Schwarzenegger (67) zúri! Ak Patrick (21) neukončí pomer s Miley Cyrus (22)...

Zdroj: SITA

Keď začal model Patrick Schwarzenegger randiť s kontroverznou speváčkou Miley Cyrus, jeho rodičia dúfali, že pôjde iba o chvíľkové vzplanutie. Ale dvadsaťjedenročný fešák a o rok staršia rebelka to spolu myslia vážne.

Arnold Schwarzenegger sa začal synovi vyhrážať, že z jeho majetku neuvidí ani dolár, keď sa nerozíde s necudnou speváčkou.

Až Patrick oslávi dvadsaťpäť rokov, mohol by získať 50 miliónov dolárov, píše ibtimes.com. Ale otec dal synovi jasne najavo, za akých podmienok zdedí peniaze.

Kazí povesť rodine

Šesťdesiatsedemročný akčný hrdina dve volebné obdobia pôsobil ako kalifornský guvernér za republikánov. Nemorálna Miley kazí reputáciu celej rodine.

SITA

Speváčka na svojich koncertoch poriadne pritvrdzuje. Na pódiu je takmer nahá a strká si medzi nohy ruku či mikrofón. Súčasťou jej šou je aj dymica hadica, ktorú jej tlačí medzi nohy tanečník!

Patrik ale svojim rodičom údajne oznámil, že peniaze si majú niekam strčiť a že dá určite prednosť láske pred bohatstvom.

Bez väčších škandálov

Atraktívny Patrick sa síce narodil do bohatej a úspešnej rodiny, no nestal sa typickým hollywoodskym "zlatým dieťaťom", ktoré len vymetá bary a míňa peniaze rodičov.

SITA

Mladý muž, ktorý nemá na svojom konte žiadny väčší škandál, skúša preraziť ako model a herec.

Súvisiace články

Najčítanejšie