Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hrdý tato! Vladimir Kličko (38) sa na Instagrame chváli fotkami dcérky
Zdielať na

Hrdý tato! Vladimir Kličko (38) sa na Instagrame chváli fotkami dcérky

Zdroj: SITA

Boxer Vladimir Kličko je v ringu obávaný a nepremožiteľný súper, ale pokiaľ ide o jeho dcérku, stáva sa z neho nežný muž ako z každého milujúceho otca. Ukrajinský športovec je svojou novonarodenou dcérkou nadšený a pýši sa jej obrázkami na sociálnej sieti.

Ukrajinský boxer Vladimir Kličko zverejnil najnovšie prostredníctvom služby Instagram súkromnú rodinnú fotografiu s dcérkou a snúbenicou.

Na obrázku sa jeho partnerka, americká herečka Hayden Panettiere, skláňa nad ich dcérkou Kayou Evdokiou. Tú má položenú na nohách hrdý otec, ktorý zhotovil záber. „Rodina, Kličko, nový rok,“ napísal športovec k obrázku.

Dvojica sa fotografiami s dcérkou, ktorá prišila na svet 9. decembra 2014, pochválila už dávnejšie. Obrázky z dielne profesionálneho fotografa Michaela Sterlinga Eatona vyšli v magazíne People.

Instagram/ Vladimir Kličko

Hayden Panettiere v roku 2013 v rozhovore pre americký mesačník Glamour vyhlásila, že materstvo pre ňu znamená veľmi veľa. „Niekedy ľudia hovoria, že keď máte deti, tak sa už nemôžete ničomu inému venovať. Materstvo je podľa mňa tá najkrajšia a najúžasnejšia vec. Cítim, že som sa narodila pre to, aby som bola matkou,“ povedala herečka.

Instagram/ Vladimir Kličko

Súvisiace články

Najčítanejšie