Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Herec Alec Baldwin (56) sa po dvoch dcérach dočká syna
Zdielať na

Herec Alec Baldwin (56) sa po dvoch dcérach dočká syna

Zdroj: SITA

Hollywodsky herec Alec Baldwin a Hilaria Thomas čakajú tretie dieťa. Po dvoch dcérach sa herec dočká syna. Prvorodenej Ireland, ktorú má s prvou manželkou Kim Basinger, bude tento rok dvadsať. Druhorodená Carmen oslaví dva roky.

Inštruktorka jógy Hilaria Thomas sa magazínu Extra zverila, že tretie tehotenstvo prežíva úplne inak než tie dve predošlé.

Čím skôr súrodenca pre dcéru

"Nie som taká hladná. S Carmen som bola doslova nenásystná. Mám hlad, stále jem veľa, ale s ňou som bola extrémne hladná. Sme skutočne nadšení, že budeme mať druhé spoločné dieťa. Rozhodne sme chceli, aby mala Carmen súrodenca čím skôr. Už má staršiu sestru Ireland," uviedla Hilaria v rozhovore.

"Je to pre mňa obrovské požehnanie, že čakáme ďalšie dieťa. Pre mňa je to skoro nadprirodzené," vyhlásil Baldwin po tom, čo jeho manželka svetu oznámila, že budú mať druhé dieťa, naviac chlapčeka.

Kniha o rozvode a spore o Ireland

Baldwin začal randiť s inštruktorkou jógy pred štyrmi rokmi, píše The Daily Mail. V júli 2012 sa vzali a o rok na to sa im narodilo prvé dieťa.

Baldwin bol v minulosti ženatý s herečkou Kim Basinger. Manželstvo po ôsmich rokoch skončilo v roku 2002 rozvodom.

Kim Basinger s dcérou Ireland,

Reprofoto/The Daily Mail

Baldwin po čase vydal knihu o skúsenostiach v súvislosti s rozvodom a sporom o to, kto dostane do starostlivosti dcéru Ireland.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie