Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Gwyneth Paltrow (42): S Chrisom sme spravili veľa chýb
Zdielať na
Showbiznis

Gwyneth Paltrow (42): S Chrisom sme spravili veľa chýb

Zdroj: SITA

Americká herečka Gwyneth Paltrow, ktorá v marci ohlásila rozchod s lídrom kapely Coldplay Chrisom Martinom, priznala v rozhovore pre britský magazín Harper's Bazaar, že ona i jej partner spravili vo vzťahu množstvo chýb.

"Mali sme dobré i zlé dni, no musím povedať, že som hrdá na to, ako spolu dokázali zvládnuť toľko vecí, a pritom sme sa neobviňovali a neočierňovali. Samozrejme, že niekedy rozmýšľam, či by nebolo lepšie, keby sme zostali spolu. Presne to si vždy želajú deti, no podarilo sa nám utužiť naše priateľstvo, takže sme si naozaj blízki," zhodnotila 42-ročná Paltrow, ktorá si o päť rokov mladšieho Martina vzala v roku 2003. Dvojica má spolu dcéru Apple a syna Mosesa.

Oscar i Zlatý Glóbus

Gwyneth Paltrow odštartovala hereckú kariéru začiatkom 90. rokov minulého storočia.

Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem a Emma, veľký prielom prišiel v roku 1999, keď získala Oscara aj Zlatý Glóbus za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare.

Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley, Svet zajtrajška, Dôkaz, Iron Man, Iron Man 2, Nákaza, Avengers: Pomstitelia či Iron Man 3.

Za hosťovanie v seriáli Glee si v roku 2011 vyslúžila televíznu cenu Emmy.

SITA

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie