Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Film Šialené interview (2013) hitom: Diváci sa hroziacich atentátov nezľakli!
Zdielať na
Showbiznis

Film Šialené interview (2013) hitom: Diváci sa hroziacich atentátov nezľakli!

Zdroj: SONY

Vo svete filmu je momentálne najhorúcejšou témou komédia Šialené interview (2014), ktorá takmer vyvolala politický konflikt medzi USA a Severnou Kóreou.

Kontroverzná komédia Šialené interview (2014) zaznamenala za tri dni od svojho zverejnenia na internete viac ako dva milióny legálnych stiahnutí a zisk tak predstavuje 15 miliónov dolárov.

Film, ktorý si od 24. decembra môžu za poplatok pozrieť alebo zakúpiť americkí a kanadskí diváci prostredníctvom YouTube a niekoľkých ďalších portálov, sa tak stala vôbec legálne najsťahovanejším filmom spoločnosti Sony Pictures.

Predstavitelia Sony Pictures najskôr premiéru snímky o fiktívnom zavraždení severokórejského lídra Kima Čong-una zrušili po útokoch hackerov z Kórejskej ľudovodemokratickej republiky.

V hlavných úlohách sa predstavia herci James Franco a Seth Rogen

Isifa

Hackeri ulúpili viaceré filmy, internú e-mailovú komunikáciu a údaje zamestnancov. Skupina hackerov sa k činu prihlásila a následne zverejnila citlivé informácie, ako sú honoráre hercov či dôverné e-maily medzi slávnymi filmovými hviezdami a producentmi.

V decembri zastrašovali ľudí, aby nechodili na Šialené interview - vyhrážali sa útokmi na kiná. Viacerí prevádzkovatelia kín sa po týchto hrozbách rozhodli vyradiť film z programu.

Predstavitelia Sony sa nakoniec rozhodli zverejniť snímku 24. decembra na internete a o deň neskôr sa dostala aj do 331 amerických kín, pričom po troch dňoch prekonala v tržbách hranicu milión dolárov (818-tisíc eur).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie