Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kaley Cuoco (29): Herečku známu zo seriálu Teória veľkého tresku operovali!
Zdielať na
Showbiznis

Kaley Cuoco (29): Herečku známu zo seriálu Teória veľkého tresku operovali!

Zdroj: Isifa

Známa herečka Kaley Cuoco podstúpila operáciu, no našťastie nešlo o nič vážne. Komediálny seriál Teória veľkého tresku (2007) teda nie je v ohrození! V nemocnici robil Kaley spoločnosť manžel.

Americká herečka Kaley Cuoco podstúpila 26. decembra operáciu prínosových dutín. Slávna rodáčka z kalifornského mesta Camarillo o tom informovala prostredníctvom sociálnej služby Instagram, kde zverejnila fotografiu, na ktorej pri nej spí manžel Ryan Sweeting.

"Podstúpila som operáciu dutín a ako prvého som uvidela môjho krásneho anjela, je tu pri mne. Navždy. Stará sa o mňa naozaj úžasne," pripísala herečka k fotke. S tenistom Ryanom Sweetingom sa zosobášila minulý rok 31. decembra.

Kaley Cuoco a jej manžel Ryan Sweeting

Instagram/Kaley Cuoco

Kaley v poslednom čase pútala titulky novín a časopisov kratučkým zostrihom vlasov. Blondínka sa vzdala svojej typickej dlhej kučeravej hrivy a vymenila ju za chlapčenský účes, ktorý nepotešil najmä jej mužských fanúšikov.

Kaley Cuoco prerazila vo svete šoubiznisu ako Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005).

Zahrala si aj v ďalšom známom seriáli Čarodejnice. Svetovú popularitu jej však priniesla úloha čašníčky Penny v jednom z najúspešnejších seriálov súčasnosti -Teória veľkého tresku (2007).

Kaley Cuoco

Isifa

Najčítanejšie