Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vianočné stromčeky celebrít: Kto si zavesil stromček hore nohami?
Zdielať na
Showbiznis

Vianočné stromčeky celebrít: Kto si zavesil stromček hore nohami?

Zdroj: Isifa, Instagram

Celebrity milujú luxus a extravaganciu a podľa toho vyzerá aj ich vianočná výzdoba. Niekto si najme desiatky ľudí, aby z jeho vily spravili vianočné kráľovstvo, pár výnimiek zdobí stromček s rodinou. A niekto ho zavesí naopak.

Každý chce mať ten najkrajší vianočný stromček, no ťažko povedať, ktorý je ten naj, pretože sto ľudí, sto chutí. Napríklad stromček Victorie Beckham visí hore nohami a Rihannin stromček je umelý, avšak chýbajú mu zelené vetvičky a je veľmi moderný.

Klasike zostala verná Beyoncé, prekvapivo aj Lady Gaga a tiež množstvo ďalších celebrít. Podľa dokonalosti stromčekov, ľahko uhádnete, kto si ho zdobil sám a kto si najal dekoratérov.

Vianoce v (nezasneženom) Bielom dome

Obamovci a ich veľkolepá výzdoba v Bielom dome

Instagram, Isifa

Všetci vieme, že byť prezidentom USA má (takmer) samé výhody. Ešte výhodnejšie postavenie má však Prvá dáma. Tá nie je zaťažená politikou, môže sa naplno venovať charite a napríklad si užiť sviatky bez akýchkoľvek stresov.

Biely dom každý rok na Vianoce zdobia desiatky zamestnancov a tí tiež prichystajú štedrú hostinu.

Victoria Beckham

Victoria Beckham

Instagram/Victoria Beckham

Victoria miluje módu a nebojí sa experimentovať a ísť vlastnou cestou. Preto má stromček hore nohami a pre istotu zostal neozdobený, aby nikomu nespadla na hlavu vianočná guľa. Tento vianočný skvost však nevisí u nej doma, ale v jej butiku.

Beyoncé

Beyoncé a jej dcéra Blue Ivy

Instagram/Beyonce

Speváčka Beyoncé zostala verná klasike a typickému ozdobenému živému stromčeku. Najviac sa z neho teší jej dcérka Blue Ivy.

Mariah Carey

Mariah Carey

Instagram

Mariah miluje ružovú, rovnako ako miluje extravaganciu, a tak je jej stromček skutočne originálny.

Pozrite si, z akých vianočných stromčekov sa tešia ďalšie celebrity:

Najčítanejšie