Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Barmošová (32), Kmotríková (44) radia pri výbere darčekov
Zdielať na

Barmošová (32), Kmotríková (44) radia pri výbere darčekov

Vianoce sú predo dvermi a Ježiško má plné ruky práce. Nie vždy sa trafí do vkusu či ideálu obdarovávanej osoby. Známe tváre televízie JOJ poradia, kde čerpajú inšpiráciu oni.

"Čím ďalej, tým je viac nákupných centier, tak dúfam, že tam chytím inšpiráciu," priznáva moderátorka Veľkých Novín Adriana Kmotríková. "Už pre dve z troch mojich detí mám, tretie si ešte nevybralo, zatiaľ. A ešte sa musím manželky spýtať," prezrádza moderátor Ján Mečiar.

Darčeky z dovolenky

Čiže plán A: spýtať sa, ale ak sa u vás ešte verí a vy si neviete dať rady, stačí to nechať na náhodu. Možno vám cestou ozaj niečo cinkne do nosa. Moderátorka Lucka Barmošová to vyriešila takto.

"Som bola na dovolenke, kde mali také zaujímavé veci a kúpila som niečo už v predstihu," hovorí. Viete čo je ešte super? Handmade darček. Tie vyrábajú deti Adriany Kmotríkovej.

Ručne vyrobené

"Už sú v takom veku, že chodia aj sami s kamarátmi nakupovať do nákupných centier, ale aj vyrábajú. Asi by som to nemala prezrádzať rodine, ale maľujú obrazy, ktoré chcú dať zarámovať," povedala Adriana.

Čo by si chceli pod stromčekom nájsť oni? "Každý darček ma poteší, ale ako ženu asi najviac šperky a kabelky," priznáva Kmotríková. "Ja si aj tak hovorím, že mi momentálne nič nechýba z tých materiálnych vecí, čiže celkom sa poteším aj ponožkám s Bartom Simpsonom," smeje sa Ľuboš.

Súvisiace články

Najčítanejšie