Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Premena snov: Z rozkysnutej hviezdičky reality show je štíhla kráska!
Zdielať na
Showbiznis

Premena snov: Z rozkysnutej hviezdičky reality show je štíhla kráska!

Zdroj: Isifa

Angličanka Vicky Pattison (27) sa preslávila vďaka účinkovaniu v rôznych reality shows. Svojská dievčina, ktorá trpela nadváhou, schudla viac ako 25-kilogramov a teraz je módnou ikonou s dokonalou figúrou!

Mladá Angličanka podstúpila neuveriteľnú fyzickú premenu, a to bez zásahu plastických chirurgov. Svoje nové štíhle telo si tvrdo vydrela v posilňovni! 

Vicky Pattinson sa stala známou vďaka reality show hudobnej stanice MTV Geordie Shore a tiež účinkovala v reality show Ex On The Beach. Tmavovláska si našla veľa fanúšikov, no celý čas trpela komplexmi kvôli svojej postave.

V reality shows sa často ukazovala v bikinách a veľakrát na pláži predviedla  hrubé stehná s celulitídou a guľaté bruško.

Vicky Pattison

Reprofoto: Daily Mail

Preto svojim zjavom doslova vyrazila dych, keď sa ukázala chudšia o viac ako dvadsaťpäť kíl, s pevným pružným telom! Jej premena inšpirovala mladé Angličanky, pre ktorých sa stala inšpiráciou a jej rady ohľadom životného štýlu si veľmi cenia.

Vicky Pattison sa tiež stala módnou ikonou, no napriek jej novému imidžu sa bojí, že opäť priberie: "Je to neustály boj, ale rozhodla som sa, že zostanem štíhla. Bojím sa však, že keď otehotniem, priberiem," prezradila hviezdička pre denník Daily Mail.

Zdielať na

Najčítanejšie