Jasno
12°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Foodblogerka Pintérová-Bezáková miluje pečenie, vydala aj knihu
Zdielať na
Showbiznis

Foodblogerka Pintérová-Bezáková miluje pečenie, vydala aj knihu

Keď niečo miluješ, venuješ tomu svoj čas aj energiu, malo by to priniesť svoje vytúžené ovocie. Skvelým príkladom je aj foodblogerka Martina, ktorá svoju lásku k jedlu zdieľa na internete a dokonca vydáva aj svoju prvú knihu!

Mladá, krásna, kreatívna a perfektne sa vie zvŕtať za sporákom. Takto sa dá opísať známa slovenská foodbloggerka, ktorej recepty pozná snáď každá gazdinka.

"Mňa to bavilo už asi odmalička, že som rada jedla, aj som sedela s maminou v  kuchyni, sledovala ju ako varí, ale tam som sa k tomu nedostala, lebo tam bola šéfka ona v kuchyni," opisuje Martina.

Kúpa fotoaparátu

Svoje kulinárske umenie začala rozvíjať až vtedy, keď začala bývať so svojím vtedy ešte priateľom, ktorému vypekala jednu dobrotu za druhou.

"Som potom začala piecť a ma to začalo baviť a som to začala aj fotiť a zdieľať s ľuďmi, som sa potom rozhodla, že si založím blog, tak som si kúpila fotoaparát, aby boli profesionálnejšie tie fotky," dodáva Martina.

Pečie dvakrát do týždňa

Čo hovorí na tvoju vášeň tvoj manžel? "On je našťastie taký zlatý, že vždy všetko vychváli, lebo keby nebolo jeho vlastností, tak by som toto všetko nerobila, lebo to je niečo, čo ma poháňa vpred. Určite aspoň dvakrát do týždňa niečo upečiem," tvrdí blogerka.

Hoci je Martina mamičkou, stíha aj iné než mamičkovské povinnosti a pečenie. V  týchto dňoch totiž vychádza na pulty jej prvá kuchárska kniha, na ktorej pracovala niekoľko mesiacov.

Bez veľkých plánov

"To je myslím, že sen každého foodblogera, je to dobrý pocit, keď sa to môže šíriť aj takýmto spôsobom, že má človek z toho taký reálnejší pocit. Sú tam recepty z blogu," povedala Martina.

Martina verí, že jej prvotina poteší nejednu gazdinku. Žiadne veľké plány týkajúce sa jej koníčka však zatiaľ nemá.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie