Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Malá topmodelka: Najkrajšie dievčatko na svete dráždi fotkami pedofilov!
Zdielať na
Showbiznis

Malá topmodelka: Najkrajšie dievčatko na svete dráždi fotkami pedofilov!

Zdroj: Instagram/Kristina Pimenova

Mladučká Ruska Kristina Pimenova (9) sa pýši titulom Najkrajšie dievčatko na svete a je najmladšou topmodelkou súčasnosti. Jej sláva stúpa, no kritici bijú na poplach. Je fotky sú na dieťa príliš sexi!

Len deväťročná Kristina Pimenova je nepopierateľne krásne dievčatko. Jej veľké modro-zelené oči, dlhé vlásky a milá tvár pôsobia rozkošne. Jej mama bývalá modelka Glikeriya Pimenova si všimla potenciál svojej dcérky, a tak Kristina vhupla do sveta modelingu ako trojročné dieťa.

Za šesť rokov sa z nej stalo najfotografovanejšie dievčatko súčasnosti. Kým topmodelky majú väčšinou okolo dvadsiatky, Kristina dosiahla tento exkluzívny status už teraz.

Malá slečna fotí kampane a predvádza šaty pre najvychytenejších návrhárov dneška a modelingoví experti jej sľubujú závratnú kariéru.

Kristina Pimenova

Instagram/Kristina Pimenova,

Ako Kristina rastie, v módnych kampaniach sa objavuje v čoraz odvážnejších pózach. Rodičia či ochrancovia detí, preto začali upozorňovať na sexualizáciu mladučkej modelky.

Kristina sa na fotografiách objavuje v krátkych sukničkách či dokonca plavkách a ukazuje nohy ako dospelá. Oblečenie, v ktorom pózuje, je často len zmenšeninou oblečenia pre ženy, nevhodné veci jej odhaľujú chrbát či hrudník.

Kristina Pimenova

Instagram/Kristina Pimenova

Aby toho nebolo málo, na sociálnych sieťach, kde má Kristina milióny fanúšikov, pravidelne zverejňuje fotky v krátkych šortkách či v pózach, v akých sa fotia rady o 7 či 8 rokov staršie tínedžerky.

Mama malej hviezdy Glikeriya na kritiku reaguje podráždne: "Som si istá, že všetky jej fotky sú nevinné. Človek musí rozmýšlať ako pedofil, keď v tom vidí niečo sexuálne a mal by navštíviť doktora," vyhlásila pre Daily Mail.

Zdielať na

Najčítanejšie