Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Nová Bondovka je plná hviezd: Zahrá si v nej aj vedec Stephen Hawking?
Zdielať na
Showbiznis

Nová Bondovka je plná hviezd: Zahrá si v nej aj vedec Stephen Hawking?

Zdroj: Isifa

Ďalšie pokračovanie akčného dobrodružstva najznámejšieho agenta na svete dostalo názov Spectre. Kto všetko si zahrá po boku Daniela Craiga?

Na dnešnej tlačovej konferencii v anglických štúdiách Pinewood Studios oznámil režisér Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012), horúce novinky ohľadom novej Bondovky.

Konferenciu, o ktorú bol veľký mediálny záujem, vysielali naživo na portáli YouTube. Uznávaný režisér Sam Mendes taktiež predstavil hlavné herecké obsadenie - agenta 007 stvárni znova Daniel Craig, zloducha 0berhausera si zahrá Christoph Waltz.

Herec Daniel Craig režisér Sam Mendes

Isifa

Vo filme sa objaví aj Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny) a vynálezca, ktorý zásobuje Bonda najlepšími technickými vychytávkami Ben Whishaw (Q).

Nakrúcať začnú v pondelok 8. decembra v spomínaných Pinewood Studios, neskôr budú natáčať aj v Londýne, Ríme, Mexico City či Rakúsku. Svetová premiéra je naplánovaná na 6. novembra 2015.

Herci a režisér novej Bondovky

Isifa

Zaujímavosťou je, že slávny britský fyzik Stephen Hawking (72) túži po úlohe zloducha vo filme o agentovi Jamesovi Bondovi. Vedec to vyhlásil v rozhovore pre časopis Wired.

Ako uviedol úloha zápornej postavy v obľúbenej filmovej sérii by bola preňho ideálna. „Myslím, že vozíček a počítačový hlas sa k tomu hodia,“ povedal Hawking.

Stephen Hawking je popredný svetový odborník v oblasti teoretickej fyziky, a to aj napriek ochrnutiu tela spôsobenému amyotrofickou laterálnou sklerózou.

Pozrite sa na nové auto Jamesa Bonda: Nové služobné auto Jamesa Bonda: Ako vyzerá agentov novučičký voz?

TRAILER: Hviezdne vojny pokračujú, vráti sa Han Solo i princezná Leia

NASA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie