Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Jennifer Lawrence (24) boduje ako speváčka: Z jej piesne sa stal hit!
Zdielať na
Showbiznis

Jennifer Lawrence (24) boduje ako speváčka: Z jej piesne sa stal hit!

Kvôli tomu, že má spievať pred kamerami plakala, no vyplatilo sa! Pieseň "The Hanging Tree," ktorú herečka Jennifer Lawrence zaspievala vo filme Drozdajka, dobýja hudobné rebríčky!

Tvorcovia tretej časti Hier o život počítali s tým, že sa z Drozdajky stane, rovnako ako z dvoch predchádzajúcich častí,  filmový hit.

A naozaj, sci-fi  film už od svojej svetovej premiéry, ktorá sa konala 19. novembra, stihol zarobiť viac ako 482 miliónov dolárov.

Málokto však počítal, že pieseň  The Hanging Tree z filmu Drozdajka bude mať taký fenomenálny úspech. Song už zabodoval v americkom rebríčku Billboard Hot 100 a v anglických rebríčkoch.

Jennifer Lawrence

Isifa

Jennifer Lawrence sa z piesne zo začiatku veľmi netešila: „Nerada spievam pred inými ľuďmi. Je to môj najväčší strach. V ten deň som kvôli tomu plakala na pľaci,“ prezradila hlavná hviezda série filmov moderátorovi Davidovi Lettermanovi.

Text piesne The Hanging Tree, napísala spisovateľka Suzanne Collins, ktorá je autorkou knižných bestsellerov Hry o život, spolu so skupinou The Lumineers. Song sa tiež nachádza na filmovom soundtracku.

Nenechajte si ujsť: Jennifer Lawrence: 7 dôvodov, prečo ju milujeme

Jennifer a jej módny štýl: Najkrajšie momenty Jennifer Lawrence: Takto menila štýl!

Pozrite si zadarmo v našom archíve výborný triler Dom na konci ulice s Jennifer Lawrence v hlavnej úlohe!

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie