Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kráska Laura Longauerová (19): Nechcem byť modelkou, mám iné plány
Zdielať na

Kráska Laura Longauerová (19): Nechcem byť modelkou, mám iné plány

Slovenská úradujúca Miss Laura Longauerová je momentálne v Londýne, kde domovinu reprezentuje na prestížnej súťaži Miss World. Kráska pritom večer pred odletom ešte neúnavne pracovala.

Krátko pred odletom na prestížnu Miss World Laura ešte dolaďovala posledné detaily.

Opakovala si angličtinu, hoci ju má v malíčku. Kráske pritom nič nechýba. Všetko totiž má. Laura je nielen krásna, ale i inteligentná, čo je priam vražedná kombinácia.

Do Londýna si však okrem svojich tromfov zbalila i pokoru a skromnosť. "Nemám žiadne očakávania, lebo keď človek nemá žiadne očakávania, nesklame sa. Idem hlavne za zážitkami," priznala Laura.

Zodpovednosť

Prípravu však nezanedbala. "Snažila som sa myslieť na všetko. Šaty, talentový tanec, kroj a mnoho ďalších vecí. Nepociťujem priamo stres, ale skôr zodpovednosť, veď idem reprezentovať svoju krajinu," ozrejmuje kráska.

Laura prezieravo počíta so všetkým. Nebráni sa ani improvizácii. "Keď ma niekto zastaví, snažím sa zvyčajne vynájsť," priznáva.

Kráska si uvedomuje, že modeling nie je navždy. Oproti ostatným nádherným ženám však nemá ambíciu zostať vo svete reflektorov. "Chcela by som raz mať vlastnú nemocnicu," odtajuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie