Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Tak toto je už príliš! Miley Cyrus (22) si odfotila dorezanú ruku
Zdielať na

Tak toto je už príliš! Miley Cyrus (22) si odfotila dorezanú ruku

Speváčka Miley Cyrus sa snaží zaujať za každú cenu, a tak na sociálnu sieť Instagram publikuje fotografie, na ktorých je nahá či fajčí marihuanu. Tentoraz si odfotila krvavú ruku!

Tak toto sme naozaj nemuseli vidieť! Miley Cyrus na sociálnu sieť Instagram, kde má viac ako 13 miliónov fanúšikov, publikovala fotografiu, na ktorej má poranenú ruku.

Speváčka nevysvetlila, čo sa jej stalo, iba zverejnila snímku a pripísala k nej: „Krv.“

Zranená ruka, z ktorej tečie pramienok krvi do umývadla, nie je pre každý žalúdok. Nechutné sú aj špinavé nechty mladej popovej hviezdy. Veď vyzerajú akoby sa hrabala v záhradke!

Miley Cyrus

Instagram/Miley Cyrus

Speváčka na sociálnu sieť Instagram publikuje jednu čudnú fotografiu za druhov. Pred pár dňami zverejnila Miley na Vďakyvzdanie snímku, na ktorej fajčí veľkého jointa.

Miley tiež v poslednej dobe obľubuje strieľať si zo seba samej, ale robí to naozaj čudným spôsobom. Jej Instagram je plný graficky upravených fotiek, na ktorých sú slávni ľudia či zvieratá s hlavou Miley.

Miley Cyrus

Instagram/Miley Cyrus

Pred pár dňami oslavovala speváčka narodeniny ako pornohviezda: Narodeniny Miley Cyrus (22): Prsia von a jazda na obrovskom penise!

Nenechajte si ujsť: Celebrity bez make-upu: Spoznáte ich? 

Pesnička, ktorou odštartovala Miley Cyrus svoj nový divoký imidž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie