Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Eva Mendes konečne prehovorila o dcérke, ktorú má s Ryanom Goslingom
Zdielať na
Showbiznis

Eva Mendes konečne prehovorila o dcérke, ktorú má s Ryanom Goslingom

Zdroj: Isifa

Herečka Eva Mendes (40), ktorá tajila pred verejnosťou svoje tehotenstvo do siedmeho mesiaca, porozprávala, aké je to byť matkou. Fotografiu svojej dcérky však odmietla zverejniť.

Dvojmesačná dcéra herečky Evy Mendes a jej partnera Ryana Goslinga (34) Esmeralda Amada dostala meno podľa postavy z knihy francúzskeho spisovateľa Victora Huga.

Novopečená mamička to uviedla v rozhovore pre magazín Violet Grey.

"Obaja zbožňujeme Esmeraldu z románu Victora Huga Chrám Matky Božej v Paríži a myslíme si, že je to jednoducho krásne meno. Stredné meno Amada zase zdedila po mojej babičke. V španielčine to znamená milovaná," povedala herečka, ktorá sa o dcérku zatiaľ stará bez pomoci pestúnky.

Eva Mendes sa s Ryanom Goslingom zoznámila vo filme The Place Beyond the Pines (2012)

Isifa

Podľa vlastných slov sa však Eva Mendes nebráni tomu, aby nejakú zamestnala.

"Som úplne vyčerpaná. Myslela som si, že divoké noci mám už dávno za sebou, no tie, ktoré zažívam teraz sú jedny z najdivokejších v mojom živote,"prezradila krásna herečka, ktorá sa nateraz pri výchove Esmeraldy Amady spolieha na pomoc príbuzných.

Esmeralda Amada prišla na svet 12. septembra v kalifornskom meste Santa Monica cisárskym rezom. Ide o prvé dieťa dvojice, ktorá spolu začala randiť v roku 2011.

Súvisiace články

Najčítanejšie