Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chudák Oldřich Navrátil (62) vyplakáva: Zarábam málo... Nemám na dom pri mori
Zdielať na

Chudák Oldřich Navrátil (62) vyplakáva: Zarábam málo... Nemám na dom pri mori

Zdroj: Archív Aha!

PRAHA – Skoro pol roka bral za každý nakrúcaný deň 14 tisíc korún. Za 70 nakrúcaných dní si tak predstaviteľ doktora Lužu v seriáli Vinaři Oldřich Navrátil prišiel na bezmála milión. Napriek tomu to k spokojnosti nestačí... Jeho snom je totiž zaobstarať si dom pri mori!

“To sa mi nikdy nesplní, prial by som si to k starobe, ale hlavným problémom budú financie,“ zveril sa denníku Aha! Herec, ktorý je zmierený s tým, že až do smrti bude mrznúť na Vysočine, kde má chalupu a trávi na nej každú voľnú chvíľu. “Už teraz viem, že starobu strávim na svojej milovanej chalúpke,“ dodal herec.

Navrátil veľmi dobre vie, že tak veľký honorár, aký mal vo Vinařích, hneď tak mať nebude. A zarobiť niekoľko miliónov na spokojný život pri mori, bude pekne ťažké. “Ono to nie je tak horúce, ako to vyzerá, herci naozaj nezarábajú veľa peňazí. Často sa dohadujeme o financie s produkciou,“ prezradil herec, ktorý na rozdiel od niektorých kolegov nemá núdzu o pracovné ponuky. V tomto roku má za sebou seriál Vinaři, a dokonca aj film Burácanie podľa skutočného príbehu. Film sa už skoro chystá do kín.

Archív Aha!

Súčasne s Vinaři si Navrátil odskočil i do seriálu TV Barrandov Stopy života. Napriek tomu, že išlo o malú rolu riaditeľa psychiatrickej liečebne, ktorá mu zabrala len päť dní, jeho konto je bohatšie o 60 tisíc Kč. Honorár za nakrúcaný deň totiž činil 12 tisíc Kč.

Najčítanejšie