Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Libuše Šafránková (61) pôjde pod nôž. Má mať pľúcny nádor
Zdielať na

Libuše Šafránková (61) pôjde pod nôž. Má mať pľúcny nádor

Zdroj: blesk.cz

Herečka, na ktorú väčšina filmových a televíznych divákov nedá dopustiť, a ktorá sa nezmazateľne vryla do pamäti národa ako pôvabná Popoluška v legendárnej rozprávke, má vážne zdravotné komplikácie. A nejde o žiadne nachladnutie. Podľa všetkého ju čaká chirurgický zákrok kvôli nádoru na pľúcach. Informáciu zverejnil časopis Sedmička.

Libuše Šafránková by operáciu mala podstúpiť vo Fakultnej nemocnici Motol. Termín doposiaľ nie je určený, lebo herečka sa musí liečiť z vírusového ochorenia. Podľa zdroja zo zdravotníckeho zariadenia síce ide o nádor, ale nie je zhubný. Napriek tomu je to komplikácia, ktorá bude Šafránkovú v jej veku stáť dosť síl.

Na priamu otázku Popoluška nereagovala ani tak, ani onak. Teda plánovaný zákrok nevyvrátila, ale tiež nepotvrdila. “K tomu nemôžem nič povedať. Som doma a mám asi nejakú virózu alebo nachladnutie. Beriem antibiotiká,“ povedala Sedmičke.

Libuše Šafránková so svojím manželom Josefom Abrhámom.

blesk.cz

Nakoniec by bola možno ochotná povedať viac, ale požadovala od novinárov vyzradenie zdroja, čo pochopiteľne nešlo. “Kto vám to vlastne povedal? Vy mi nechcete nič povedať, taktiež vám nebudem nič rozprávať. Mám chrípku. To je všetko, čo vám k tomu môžem povedať,“ rozhodla sa Šafránková zahmlievať. V každom prípade prajeme obľúbenej herečke veľa zdravia!

Najčítanejšie