Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Cit pre módu i pre ľudí. Kate sa nápadne podobá na Dianu
Zdielať na
Showbiznis

Cit pre módu i pre ľudí. Kate sa nápadne podobá na Dianu

Elegantná a šarmantná vojvodkyňa Kate dokáže ohúriť aj v tých najjednoduchších šatách. A práve jej jemný štýl začali kopírovať ženy po celom svete. Okrem citu pre módu, má aj cit pre ľudí. Svojimi charitatývnymi činnosťami nápadne pripomína princeznú Dianu.

Od augusta sa vojvodkyňa Kate na verejnosti príliš neobjavovala. Po troch mesiacoch priznala kráľovská rodina, v čom bol problém. So svojím manželom princom Williamom, čaká druhé bábo. V prvom trimestri trpela silnými nevoľnosťami. Jej zdravotný stav sa však zlepšil a krásna a elegantná Kate sa môže naplno venovať svojim aktivitám.

Objavila sa na charitatívnej akcii na podporu mladých hendikepovaných športovcov. Svojmu jemnému štýlu zostala verná aj v štvrtom mesiaci tehotenstva.

Kým svetoví dizajnéri ponúkajú na mólach divoké farebné kombinácie, vojvodkyňa sa stále drží neutrálnych šiat. Najčastejšie ju vídame v kráľovskej modrej, ktorú zvolila aj na stretnutie s atlétmi. Vďaka nej si túto farbu obľubuje stále viac žien po celom svete.

ISIFA



Rovnako ako kedysi matka princa Williama, aj jeho manželka využíva svoje postavenie na pomoc druhým. Kate Middleton, ako veľká milovníčka športu, je okrem iného patrónkou charitatívnej organizácie, ktorá pomáha mladým hendikepovaným športovcom s prípravou na paralympiádu.

Statočných atlétov podporuje nielen finančne, ale aj osobne. Pri každom z nich sa zastavila, porozprávala, a nechala si vysvetliť, aké to je športovať s telesným postihnutím. Príjemné povinnosti pri zlepšovaní sveta si bude užívať približne do apríla. Vtedy totiž kráľovská rodina očakáva príchod druhého prírastku.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie