Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kuchár bez čapice Jamie Oliver (39) konečne ukázal manželku!
Zdielať na

Kuchár bez čapice Jamie Oliver (39) konečne ukázal manželku!

Zdroj: Isifa

Jamie Oliver patrí k najväčším kulinárskym hviezdam na svete, no jeho manželka Jools sa mediálnej sláve vyhýba. Magazínu Red sa však podarilo nemožné, nahovoril manželský pár na prvé spoločné pózovanie!

Idol tisícov žien, slávny kuchár Jamie Oliver, je kus verného chlapa! Už dvadsať rokov má len jednu lásku – svoju manželku Jools, s ktorou vychováva štyri deti.

Jamie a Jools sú manželmi štrnásť rokov a napriek obrovskému mediálnemu záujmu, si svoje súkromie strážia ako oko v hlave.

Jamie je na vrchole kulinárskej elity už pekných pár rokov, no až teraz jeho manželka Jools, ktorá sa vyhýba publicite, súhlasila s tým, že poodhalia svoj vzťah a rodinu magazínu Red.

Jamie a Jools Oliver

Red Magazine

"Nechodím nikde, nemám chuť navštevovať večierky ani filmové premiéry. Najradšej som s rodinou a starými priateľmi," prezradila Jools, ktorá sa vo svete celebrít necíti dobre.

Zaujíma ma jedine skupina One Direction, pretože Harry Styles (spevák skupiny) je idol mojej dcéry Daisy. Raz sme s Daisy čakali tajne pred jeho domom a tešili sme sa, keď sa objavil," povedala Jools.

Jamie a Jools Oliver s deťmi

Red Magazine

Iné ženy by slávu svojho manžela využívali na zoznamovanie sa s hollywoodskymi hviezdami, no Jools je výnimka.

„Pred desiatimi rokmi Jamie pripravoval oslavu 40. narodenín Brada Pitta. Jamie bol v kuchyni, takže som zostala sama v spoločnosti Brada Pitta, Jennifer Aniston a Courtney Cox. Nevedela čo povedať. Brad práve dokonňčil film Trója a dal si dole tričko, aby mi ukázal svoje svaly. Pre mňa to bolo príliš osobné," zaspomínala si na príhodu s hereckými hviezdami.

Miliónyžien by sa zbláznili od radosti, keby im Brad Pitt predvádzal svoje svaly, no zdá sa, že Jools je žena, ktorú hollywoodske pozlátko neláka. Možno preto ju toľké roky Jamie Oliver miluje.

Aj Slovensko sa môže popýšiť sexi kuchárom: Najkrajší slovenský kuchár: Gabo Kocák prezradil svoje tajomstvá!

Jamie a Jools Oliver

Red magazine

Súvisiace články

Najčítanejšie