Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zomrela herečka zo seriálu M.A.S.H. Marcia Strassman (†66)
Zdielať na
Showbiznis

Zomrela herečka zo seriálu M.A.S.H. Marcia Strassman (†66)

V sobotu naposledy vydýchla americká herečka Marcia Strassman, známa zo seriálu M.A.S.H. či z filmov Miláčik, zmenšil som deti.

Smrť obľúbenej najmä seriálovej herečky potvrdila jej sestra Julie i jej blízky priateľ, režisér a scenárista Bob Weide.

Rodáčka z New Yorku trpela rakovinou prsníka. Naposledy vydýchla vo svojom dome v Los Angeles. "Bola mojím vzorom. Bola tou najvtipnejšou a najbystrejšou osobou, akú som poznala, vždy ma vedela rozosmiať. Bola veľmi talentovaná - nie iba ak išlo o hranie, tanec a spev, no vedela aj šiť a pliesť - bola úžasná," vyjadrila sa Julie Strassman.

Odvážna žena

"Som smutný, že moja drahá priateľka, milý človek a úžasná herečka Marcia Strassman prehrala svoj odvážny boj s rakovinou," napísal v deň herečkinho úmrtia na Twitter 55 ročný Weide.

Na správy o herečkinej smrti zareagovala aj speváčka Cher, ktorá si na ňu v tweete zaspomínala ako na zábavnú a talentovanú priateľku.

Marcia A. Strassman sa narodila 28. apríla 1948. Je známa napríklad z filmov Miláčik, zmenšil som deti alebo Miláčik, zväčšil som naše dieťa. Zahrala si aj v niekoľkých epizódach seriálu M.A.S.H. , v ktorom v rokoch 1972 - 1973 stvárnila zdravotnú sestru Margie Cutler.

Zdielať na

Najčítanejšie