Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Joan Rivers (†81): Zanechala majetok v hodnote 110 miliónov!
Zdielať na
Showbiznis

Joan Rivers (†81): Zanechala majetok v hodnote 110 miliónov!

Zdroj: Isifa

Legendárna komička, moderátorka a herečka Joan Rivers si za desaťročia svojej úspešnej kariéry nahromadila majetok v hodnote 110 miliónov dolárov! Komu dedičstvo pripadne?

Melissa Rivers zdedila po svojej zosnulej matke, americkej moderátorke a  komičke Joan Rivers, približne 75 miliónov dolárov, čo je v prepočte zhruba 59 miliónov eur!

Súčasťou závratného dedičstva je aj luxusný apartmán na newyorskom Manhattane v hodnote 35 miliónov dolárov (27,5 milióna eur). Časť  majetku Joan Rivers by mal dostať aj jej jediný milovaný vnuk Cooper (13).

Dospievajúci Cooper a jeho mama Melissa si tak prilepšia o zhruba 110 miliónov dolárov!

Joan Rivers bola dvakrát vydatá, prvé manželstvo skončilo rozvodom, druhé v roku 1987 ukončila smrť jej manžela Edgara Rosenberga. Spolu s televíznym producentom Rosenbergom splodila Joan svoje jediné dieťa dcéru Melissa Rivers (46).

Joan Rivers a jej dcéra Melissa Rivers

Isifa

Matka a dcéra mali spolu krásny vzťah, spájalo ich silné puto. Dokonca spoločne podnikali a mali vlastnú reality show.

Joan Rivers skonala 4. septembra, týždeň po tom, ako sa televíznej hviezde zastavilo srdce počas operácie hlasiviek na klinike Yorkville Endoscopy. Následne ju uviedli do umelého spánku.

K zástave srdca údajne došlo počas operácie hlasiviek, ktorú mal vykonať nemenovaný lekár bez predchádzajúceho súhlasu Joan Rivers. Vyšetrovatelia predpokladajú, že hlasivky počas zákroku opuchli, zamedzili prístupu kyslíku do pľúc, čo viedlo k zástave srdca.

Súdny lekár na základe pitvy určil ako príčinu smrti poškodenie mozgu v dôsledku nedostatku kyslíku.

Melissa Rivers a jej syn Cooper na pohrebe mamy a starej mamy

Isifa

Najčítanejšie