Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Krásnu Umu Thurman (44) zažaloval exsnúbenec! Pre spoločné dieťa
Zdielať na
Showbiznis

Krásnu Umu Thurman (44) zažaloval exsnúbenec! Pre spoločné dieťa

Americkú herečku Umu Thurman zažaloval jej bývalý snúbenec, francúzsky finančník Arpad Busson v súvislosti so starostlivosťou o ich dvojročnú dcéru Lunu. Busson podal žalobu v utorok na najvyššom súde na newyorskom Manhattane.

Detaily žaloby zatiaľ nie sú známe, pretože súdne dokumenty sú ešte zapečatené. Herečka ani jej bývalý partner sa zatiaľ k sporu nevyjadrili.

Thurman a Busson tvorili pár od roku 2007, pričom v júni nasledujúceho roka oznámili zasnúbenie.

V roku 2012 sa im narodila spomínaná dcéra Luna, celým menom Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence, pričom pre oboch to bol tretí potomok.

Dcéra a syn

Herečka má ešte dcéru Mayu a syna Levona s exmanželom, hercom Ethanom Hawkom. Busson má zas synov Flynna a Cya s modelkou Elle Macpherson.

Dvojica zrušila zásnuby najprv koncom roka 2009, no neskôr sa znova dali dokopy. O druhom zrušení svadby informoval tento rok v apríli magazín People s tým, že dvojica sa tak rozhodla už niekoľko mesiacov predtým.

Facebook/Uma Thurman

Exmodelka

Uma Karuna Thurman je rodáčka z Bostonu. V osemdesiatych rokoch pôsobila ako profesionálna modelka, až kým sa v roku 1988 nezačala sústreďovať na herectvo.

Predstavila sa v širokej škále filmov - od romantických komédií, drám, sci-fi až po akčné trilery. Najväčšiu slávu jej však priniesli snímky režiséra Quentina Tarantina - Pulp Fiction: Historky z podsvetia, Kill Bill a Kill Bill 2. Medzi jej ďalšie známe filmy patria Nebezpečné známosti, Batman a Robin, Gattaca alebo Nymfomanka.

Facebook/Uma Thurman

Za stvárnenie Mie Wallace v Pulp Fiction ju nominovali na Oscara. Na konte má tiež Zlatý glóbus za úlohu Debby Miller v televíznom filme Duševná slepota  a ďalšie tri nominácie na toto ocenenie.

Uma Thurman je vystrašená z obťažovania:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie