Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Brat herca Josha Brolina (46): Prespáva na ulici, hrabe sa v odpadkoch!
Zdielať na
Showbiznis

Brat herca Josha Brolina (46): Prespáva na ulici, hrabe sa v odpadkoch!

Zdroj: Isifa

Jess Brolin má slávneho brata Josha, zámožného otca a jeho nevlastná mama je Barbra Streisand. Napriek tomu, že jeho rodina vlastní majetok v hodnote pol miliardy dolárov, Jess je bezdomovec.

Jeho príbuzní sa topia v peniazoch, on spáva pod holým nebom! Pri pohľade na zanedbaného obézneho muža, ktorý sa túla po kalifornskom meste Ojai a čas si kráti hrabaním sa v odpadkových košoch, by nikomu nenapadlo, že je členom úspešnej a bohatej rodiny.

Jess Brolin je synom amerického herca a režiséra Jamesa Brolina (74) a bratom Josha Brolina, ktorý momentálne patrí k hollywoodskej hereckej špičke. Problémový Jess má v rodine i hereckú a spevácku legendu Barbru Streisand (72), ktorá je jeho nevlastnou matkou. 

Obaja bratia vyrastali v tej istej rodine, no kým sa Josh Brolin stal úspešným hercom, Jessov život je jednou veľkou katastrofou.

Jess Brolin

Isifa

Jess Brolin pravdepodobne trpí psychickou poruchou, ktorá mu zabraňuje začleniť sa do bežného života.

"Niekedy spáva za obchodmi, v podstate kdekoľvek, kde si môže ľahnúť. V noci tam môže byť veľmi zima, keďže je to v údolí. Keby ste ho videli, tak by ste si ani neuvedomili, že patrí do jednej z najväčších a najúspešnejších šoubiznisových rodín na svete. Je to veľmi smutné," uviedol zdroj pre britský Daily Mail.

Jess Brolin sa hrabe v odpadkoch

Isifa

K správam o Jessovej situácii sa vyjadrili hovorca rodiny Brolinovcov, situácia sa priamo dotýka i Barbry Streisand, ktorá si vzala Jamesa Brolina v roku 1998. "Ponúkli sme mu pomoc a podporu a robíme tak naďalej. Máme ho veľmi radi a chceme preňho len to najlepšie," uviedol rodinný hovorca.

Hovorkyňa Jamesa Brolina zas informácie o Jessovi nazvala nepresnými, pričom dodala, že Jess je zamestnaný a sebestačný. Fotky, na ktorých sa bezcieľne túla mestom, však dokazujú opak.

Nenechajte si ujsť bratov, ktorým osud doprial narovnako: Tokio Hotel sú späť: Zmenili sa na nepoznanie!

Niekedy sú najmilšími práve ľudia v núdzi: Chcete objatie? Nedostanete ho od nikoho. Iba ak od bezdomovca!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie