Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Agent 007 sa môže tešiť! Novou Bond Girl je éterická Francúzska
Zdielať na
Showbiznis

Agent 007 sa môže tešiť! Novou Bond Girl je éterická Francúzska

Bondove dievčatá sú vždy krásne, sexi a zmyselné. Taká bude aj tá najnovšia, ktorá sa predstaví v 24. filme o agentovi Jamesovi Bondovi. Stvárni ju francúzska herečka Léa Seydoux.

Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Paríža sa pripojí k hercom Danielovi Craigovi, Ralphovi Fiennesovi, Benovi Whishawovi a herečke Naomie Harris v novembri na skúškach scenára. Samotné nakrúcanie snímky s pracovným názvom Bond 24 by sa malo začať 6. decembra.

Léa je známa najmä z francúzskych filmov. Zahrala so však aj v snímkach Nehanební bastardi či Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Za drámu Život Adele získala na Medzinárodnom filmovom festivale v Cannes Zlatú palmu. Okrem toho má na konte ďalšie dve nominácie na Cézara, tentoraz ako najlepšia herečka, a cenu BAFTA v kategórii Rising Star.

sita



Novú bondovku bude režírovať Sam Mendez, ktorý stál aj za predchádzajúcou bondovkou Skyfall. Meno herca, ktorý stvárni hlavnú zápornú postavu, zatiaľ nie je známe, mohol by ním však byť Chiwetel Ejiofor.

Nakrúcať sa bude v anglických Pinewood Studios a taktiež v Rakúsku, Ríme a pravdepodobne aj v Maroku. Britská premiéra je naplánovaná na 23. októbra 2015.

Zdielať na

Najčítanejšie