Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Olivia zo Šou Billa Cosbyho vyrástla. Je z nej lesbička
Zdielať na

Olivia zo Šou Billa Cosbyho vyrástla. Je z nej lesbička

Zdroj: Isifa

Sitkom Šou Billa Cosbyho (1984-1992) sa u nás tešil veľkej popularite. Srdcia divákov si získala malá Olivia, ktorú stvárnila herečka Raven-Symoné (28). Z Raven vyrástla zaujímavá mladá žena.

Tá ale vyrástla! V mysliach fanúšikov seriálu Šou Billa Cosbyho zostala Olivia stále tým malým chutným dievčatkom, ktoré si vedelo veselého doktora Cliffa Huxtabla omotať okolo prsta. Z Raven-Symoné je už dávno dospelá žena, ktorá sa v Hollywoode nebojí ísť proti prúdu.

Raven minulý rok vyšla najavo so svojou homosexuálnou orientáciou a otvorene podporuje práva gayov. V nedávnom rozhovore s americkou moderátorkou Oprah Winfrey však herečka prezradila, že nechce byť škatuľkovaná ako lesbička, ale v prvom rade ako človek, ktorý miluje. 

 „Vedela som, kto som už asi v dvanástich. Napriek tomu nemám rada, keď musím definovať svoju sexualitu. Som však šťastne zamilovaná. Do ženy,“ vyhlásila Raven, ktorá sa živí aj hudbou.

Raven-Symoné

Isifa

„Som unavená z toho byť stále označovaná. Označovaná ako lesba či Afroameričanka. Som Američanka nie Afroameričanka,“ vyhlásila hrdo Raven.

Oprah Winfrey na jej vyhlásenie reagovala slovami, že sa mnohým ľuďom nemusí páčiť, že sa necíti byť Afroameričankou. Moderátorka narážala na fakt, že  Afroameričania sú hrdí na svoj pôvod a hlásia sa k nemu.

"Myslím tým, že nepoznám svoje korene. Neviem z akej africkej krajiny pochádzam, ale viem, že mám korene v Louisiane. Som Američanka," zopakovala Raven opäť.

Nenechajte si ujsť: Tokio Hotel sú späť: Zmenili sa na nepoznanie!

Cosby Show

carseywerner.net

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie