Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sestry Heribanové: Po ostrých debatách sa udobrujeme
Zdielať na
Showbiznis

Sestry Heribanové: Po ostrých debatách sa udobrujeme

O sestrách Heribanových je známe, že sú najlepšími priateľkami. Trávia spolu veľa času a nikdy si pritom nelezú na nervy.

"Musím priznať, že je to veľká pravda. Sme spolu vždy, keď to ide. Hoci, keď sme boli malé, veľmi rady sme sa bili," spomína Babsy Heribanová.

Buchnátovali sa však z lásky. "Je medzi nami päťročný rozdiel, takže mentálne sme boli inde. Ja som bola malá, strihala som Tamariným bábikám vlasy, čo ju ´dospeláčku´ strašne vytáčalo," dodáva.

Keď Babsy skončila základnú školu, odišla na päť rokov do Anglicka. Až vtedy si obe uvedomili, ako im tá druhá chýba.

"Som rada, že sa Babsy vrátila na Slovensko. Kým bola v Anglicku, boli sme v kontakte len cez maily a sem-tam sme si zavolali. Keď je späť, viem, že mám blízku osobu naozaj pri sebe," priznáva Tamara.

Ostré debaty

Sestry si jedna druhú naozaj užívajú. Nedokážu si dokonca ani skočiť do vlasov. "Nevieme sa pohádať, hoci niekedy máme vyhrotené debaty, kedy nesúhlasíme s názorom tej druhej. No nikdy sa nepoškriepime natoľko, aby sme nekomunikovali," hovorí Tamara.

Sestry sa po výmene názorov udobrujú. "Sadneme si na kávu alebo vínko a debatujeme. Tým sa vlastne i zbližujeme," opisuje Babsy.

Pozrite si harmonický vzťah sestier Heribanových:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie