Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Z Matta Damona (43) by sa mal po štvrtýkrát stať agent Bourne
Zdielať na

Z Matta Damona (43) by sa mal po štvrtýkrát stať agent Bourne

Zdroj: Isifa

Herec Matt Damon zvažuje ponuku vrátiť sa na strieborné plátno ako agent CIA James Bourne. V minulosti v úspešnej trilógii odmietol ďalej pokračovať.

Spoločnosť Universal Pictures rokuje s Mattom Damonom o návrate do akčnej série o agentovi Bournovi. Informoval o tom portál Deadline.com odvolávajúc sa na nemenovaný zdroj. Spolu s obľúbeným hercom by sa mal vrátiť aj režisér Paul Greengrass.

Damon a Greengrass spolupracovali na druhej a tretej snímke akčnej trilógie. Damon svoj prípadný návrat podmienil práve účasťou spomínaného režiséra.

Pokiaľ sa filmová spoločnosť s dvojicou dohodne, štvrtý film by sa mal začať nakrúcať čoskoro. Universal Pictures totiž  plánuje uviesť novú snímku už v júli 2016.

Matt Damon a Julia Stiles vo filme Bournovo ultimátum

Isifa

Akčná filmová séria o agentovi Jasonovi Bournovi, ktorý stratil pamäť a následne hľadal svoju identitu, odštartovala v roku 2002 snímkou Agent bez minulosti. V roku 2004 mal premiéru Bournov mýtus a o tri roky neskôr film Bournovo ultimátum.

Na sklamanie fanúšikov sa Matt Damon rozhodol v sérii nepokračovať. V roku 2012 prišlo do kín voľné pokračovanie s názvom Bourneov odkaz (2012). Hlavnú úlohu stvárnil herec Jeremy Renner (43).

Súvisiace články

Najčítanejšie