Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Barney zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu: Svadba s priateľom!
Zdielať na

Barney zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu: Svadba s priateľom!

Zdroj: Isifa

V známom komediálnom seriáli stvárnil Neil Patrick Harris (41) nepolepšiteľného sukničkára Barneyho Stinsona, no v skutočnosti je herec homosexuál. V sobotu si vzal svojho snúbenca Davida Burtku (39).

Hviezda seriálu Ako som spoznal vašu matku (2005-2014) Neil Patrick Harris sa v sobotu v Taliansku zosobášil s dlhoročným partnerom Davidom Burtkom. Herci spolu vychovávajú trojročné dvojčatá Gideona a Harper, ktoré im porodila náhradná matka. Zo štvorice sa tak oficiálne stala rodina!

Neil a David spolu začal chodiť pred viac ako desaťročím. V posledných mesiacoch sa šepkalo o kríze vo vzťahu či možnom rozchode, ale našťastie, opak je pravdou.

"S radosťou oznamujeme, že Neil Patrick Harris a David Burtka sa zosobášili v Taliansku počas súkromného obradu v spoločnosti blízkych priateľov a rodiny," potvrdili médiám Harrisovi hovorcovia.

Neil Patrick Harris a David Burtka na prvej svadobnej momentke

Twitter/Neil Patrick Harris

Herec, ktorý momentálne žne úspechy v muzikálovom predstavení Hedwig and the Angry Inch na Broadwayi, sa podelil s veľkou udalosťou aj s fanúšikmi.

Na sociálnej sieti Twitter Neil Patrick Harris zverejnil momentku zo svadobnej hostiny a pripísal k nej: „Hádajte čo? David Burtka a ja sme sa cez víkend vzali. V Taliansku.“ 

Ženísi mali na obrade oblečené smokingy od Toma Forda. Ceremóniu viedla režisérka seriálu Ako som spoznal vašu matku Pam Fryman a na svadobnej hostine dvojici zaspieval Elton John.

Neil Patrick Harris, David Burtka a ich dve deti počas Halloweenu

Instagram/Neil Patrick Harris

Zdielať na

Najčítanejšie