Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Luknár (49) to vie aj s varechou, paellou pomohol deťom
Zdielať na

Herec Luknár (49) to vie aj s varechou, paellou pomohol deťom

Herec z Paneláku Roman Luknár alias Dudko nám predvedie jeho majstrovské umenie. Pokojne by mohol tromfnúť aj hocijakú gazdinku. S varechou v ruke mu to ide ako po masle.

Varil, varil chutne a s veľkým srdcom. Svoj deň voľna venoval príprave jedla. Nielen to, ale i výťažok z akcie podaroval matkám a deťom, ktoré si aj vďaka nemu, svoj prvý školský deň užili tak, ako ich rovesníci.

Deti z krízového centra

"Sme urobili takú vec pre kamarátov a čo sa z tej paelly vyberie, tak za to nakúpime veci pre deti z krízového centra," opisuje herec. Úsmev na tvári prezrádzal, že Roman si toto varenie veľmi užíval.

Energia z natešených detských tváričiek bola rozhodne hnacím motorom. Finančne prispieva aj na "bezbudovcov", ako nazval opustenyýh psov. "Tým, ktorí sú bezbranní, treba pomáhať," hovorí.

Veľmi dobrý človek

Recept na paellu je vraj jednoduchý, ale navariť pre stovku ľudí musí byť pocta hodná pre šéfkuchára. Pani Viola, ktorá mimochodom o niekoľko dní porodí svoje ďalšie dieťatko a ktorej boli peniaze venované, si pri mene Ivan Luknár vybavi toto. "Je to veľmi dobrý človek, že to spravil pre nás," povedala.

Súvisiace články

Najčítanejšie