Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na bezdomovca, ktorý prevzal cenu za Miley Cyrus (21), je vydaný zatykač
Zdielať na

Na bezdomovca, ktorý prevzal cenu za Miley Cyrus (21), je vydaný zatykač

Na bezdomovca Jesseho Helta, ktorý v nedeľu 24. augusta na udeľovaní MTV Video Music Awards prevzal cenu za Miley Cyrus, je vydaný zatykač. Potvrdil to riaditeľ nápravno-východvného zariadenia Polk County Corrections Marty Silbernagel.

Marty Silbernagel uviedol, že dvadsaťdvaročného Jesseho Helta hľadajú úrady v jeho rodnom štáte Oregon, píše americký US Weekly

"Od novembra 2011 je naňho zatykač za porušenie podmienky. Zatykač stále platí a budeme sa ho snažiť doručiť, keďže pán Helt sa údajne vrátil domov k svojej matke," uviedol Silbernagel.

Miestny šerif mladíka v dome rodičov nenašiel. Ak by tam Jesse bol, zadržali by ho a predviedli pred súd.

Zatykač vydali na základe porušenia podmienky za pokus o vlámanie. Toho sa Helt dopustil v roku 2010.

Život na ulici

Jesse Helt sa stal stredobodom pozornosti po tom, čo v nedeľu 24. augusta prevzal v mene americkej speváčky Miley Cyrus MTV Video Music Award za najlepší videoklip.

SITA

Počas príhovoru hovoril o svojich skúsenostiach mladého bezdomovca. Vysvetlil tiež, ako sa mu darilo prežiť na ulici.

Následne vyzval prítomných v sále a tiež divákov televízie MTV, aby navštívili stránku interpretky na Facebooku, kde sa mohli dozvedieť, ako pomôcť ľuďom ako je on.

"Bezdomovci majú ťažké životy. S nimi aj Jesse. Dúfam, že toto bude začiatok národnej debaty o mládeži bez domova a o tom, ako tomu zabrániť," napísala v utorok na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter  rodáčka z Nashvillu v Tennessee.

Miley ako Hannah

Miley Cyrus, vlastným menom Destiny Hope Cyrus, sa preslávila účinkovaním v seriáli Hannah Montana o dievčati Miley Stewart, ktoré vedie tajný život speváckej hviezdy.

SITA

Okrem toho sa objavila v snímkach Hannah Montana - Film, Sex v meste 2, Posledná pieseň či LOL a tiež prepožičala hlas jednej z postáv v animovanom filme Blesk.

Na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Meet Miley Cyrus, Breakout, Can't Be Tamed a Bangerz.

Pozrite sa, v akých róbach prišli na odovzdávanie cien celebrity.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie