Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Johnny Depp (51) si zahrá so svojou dcérou (15)
Zdielať na

Johnny Depp (51) si zahrá so svojou dcérou (15)

Zdroj: Isifa

Z jeho malej princeznej je už dospievajúca slečna! Herec Johnny Depp si zahrá v snímke Yoga Hosers, v ktorom sa objaví aj jeho pätnásťročná dcéra Lily-Rose Melody Depp.

Johnny Depp stráži svoje dve deti Lily-Rose (15) a dvanásťročného syna Johna "Jacka" Christophera Deppa III ako oko v hlave. Jeho rodina bola pre médiá tabu až do chvíle, kedy sa jeho dcéra sama rozhodla zviditeľniť.

Lily-Rose, ktorú Johnny Depp splodil so svojou dlhoročnou priateľkou Vanessou Paradis (41), chce pokračovať v rodinnej tradícii. Jej snom je stať sa herečkou, a to sa jej čoskoro splní. Má dva dokonalé rodičovské vzory, slávneho otca a úspešnú matku, ktorá je speváčka i herečka.

Filmovou prvotinou dcéry talentovaných hercov by sa mal stať film Yoga Hosers. V ňom si zahrá po boku svojho otca, ktorý jej s hereckým prejavom určite pomôže.

Lily-Rose Depp

Isifa

Hororová komédia Yoga Hosers má naozaj rodinné obsadenie. Objaví sa v ňom i dcéra režiséra snímky Kevina Smitha Harley Quinn Smith. V komiksovke si Depp zahrá lovca ľudí, ku ktorému sa v boji proti "starodávnemu zlu" pripoja spomínané dievčatá.

Lily-Rose sa výzorom veľmi ponáša na svoju mamu. Vanessa Paradis a Johnny Depp tvorili pár takmer štrnásť rokov, zoznámili sa v roku 1998 pri nakrúcaní filmu Deviata brána.

V roku 2012, po mnohých špekuláciách médií o kríze ich vzťahu, Johnnyho hovorcovia potvrdili, že sa prominentný pár rozchádza. Johnny je momentálne zasnúbený s herečkou Amber Heard (28), s ktorou si zahral vo filme Rumový denník (2011).

Johnny Depp a Vanessa Paradis v časoch, keď tvorili pár

Isifa

Johnny Depp kvôli novému filmu Black Mass podstúpil ďalšiu bláznivú premenu: Johnny Depp (51) neuveriteľne ostarol: Plešina a šediny!

Súvisiace články

Najčítanejšie