Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Diana Kobzanová (32) priznala komplexy
Zdielať na

Diana Kobzanová (32) priznala komplexy

Diana Kobzanová - bývalá miss, majiteľka krásneho tela, ktorá potešila nejedno pánske oko, keď sa vyzliekla pre obľúbený magazín. Ľudia ju preto berú ako hlúpu blondínu s dokonalým telom. Sama pritom prezrádza, že má komplexy.

Už trinásť rokov ubehlo, odkedy sa Diana stala kráľovnou krásy. Titul jej neskôr odobrali, pretože sa odmietla zúčastniť medzinárodnej súťaže krásy. Dôvodom bol strach o vlastnú bezpečnosť.

Tí, čo ju nepoznajú, ju považujú za hlúpu. Diane je ale jedno, čo si o nej druhí myslia.

"Som rada, že ma ľudia berú ako hlúpu blondínu. Dávajú mi tak viac priestoru urobiť si rozhľad," priznala Diana.

Kráska je kus

Kráska sa neobjavuje len na móle, ale svoje telo odhalila i v pánskom časopise. často preto dostáva prívlastky, že "je kus".

"Neviem, či by ma každý druhý chlap chcel mať doma. Sama som sa ale nikdy nepovažovala za peknú. Aj médiá ma označovali za najškaredšiu miss," spomína Diana.

Len tri kilá

Od čias, kedy mala korunku na hlave, sa veľmi nezmenila. "Vyzerám stále rovnako. Za tých trinásť rokov som pribrala len tri kilogramy," prezrádza.

Ani Diana nie je "bezchybná". Ako takmer každá žena, i ona má komplexy. "Nepáčia sa mi moje prsty na nohách. S tým ale nič neurobím, môžem ich iba odrezať," uťahuje si sama zo seba.

"S prsiami som spokojná nebola, dala som si ich spraviť. Všetko ostatné sa však dá dosiahnuť cvičením. Až na moje prsty," konštatuje.

Pre ženu

Najčítanejšie