Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Moderátorka Jakubíková (38) sa vydala
Zdielať na

Moderátorka Jakubíková (38) sa vydala

Zdroj: Stanka Kováčik

Šarmantná moderátorka Krimi, Stanislava Jakubíková, prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Je mamou krásneho a zdravého synčeka Oliverka a navyše sa nedávno zosobášila zo svojou dlhoročnou láskou. Na obrazovkách vás už teda víta ako pani Stanka Kováčik.

Svadba v zahraničí

"Svadbu sme mali naplánovanú niekoľko mesiacov. Pre USA sme sa rozhodli z dôvodu, že tam žijú manželovi rodičia a veľmi sa nám New York páči," prezradila vždy dobre naladená moderátorka.

No zároveň dodala, že okrem tohto dôvodu mali ešte ďalší, prečo svadbu odkladali: "Ďalší dôvod bol, že náš syn má tri roky a mal z toho iný zážitok, ako malé bábo".

Medové týždne skôr ako manželský sľub

Mladá rodinka určila za termín svojho veľkého dňa prvý jún. 

Napokon však v tomto dátume neodcestovali, čím sa presunul aj deň ich svadby z prvého na pätnásty jún.

Svoje áno si tak povedali na Deň otcov.

"Tak sme si najskôr užili medové týždne na Floride a až potom sme mali svadbu v nádhernom kostole Jána Nepomuckého na Manhattane. Celý obrad bol v slovenčine a vyšlo nám všetko podľa našich predstáv," dodáva usmiata a spokojná mladá pani Kováčik.

Nevesta v bielom

"Najprv som mala predstavu krátkych koktejlok, ale keďže počet svadobných hostí sa zväčšoval, nakoniec som si vybrala jednoduché dlhé biele šaty", odpovedá moderátorka, ktorá si tento model zakúpila  priamo v USA.

Keďže začiatok leta strávili v Amerike, teraz si najteplejšie mesiace roka užívajú doma s rodinou a priateľmi.

A vraj ak stihnú, radi by si ešte pozreli Barcelonu.

Čoskoro štyria?

A kto vie, možno sa z tohto výletu vrátia štyria. "Ďalšiemu dieťatku sa nebránime a náš syn by určite parťáka či parťáčku privítal", dodáva Stanka.

Mladej rodinke želáme do spoločného života všetko najlepšie!

Súvisiace články

Najčítanejšie