Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Podraz na fitnessku Weiterovú (23): Toto si nezaslúžila!
Zdielať na

Podraz na fitnessku Weiterovú (23): Toto si nezaslúžila!

Zdroj: Facebook N.W.

Dcéra speváka Otta Weitera, ktorá momentálne na Slovensku drie na prestížnu súťaž, má hlavu v smútku! Jej niekoľkoročné úsilie zmaril za pár minút neznámy hacker. Ten sa jej nabúral do fanúšikovskej stránky na sociálnej sieti.

Zmarené úsilie

Aktualizovanie statusov pre fanúšikov, prihadzovanie fotografií, skrátka udržiavanie kontaktu s tými ktorí známej fitnesske fandia, to je každodenné úsilie.

A nie malé! V prípade fitnessky sa odzrkadlilo v podobe 60 tisícovej fanúšikovskej podpory.

Toto všetko dokázal niekto za pár minút zničiť.

„Mesiac  dozadu mi nejaký “dobrák“ hackol moju FanPage , ktorá bola mojim spojítkom s fanúšikmi a partnermi po celom svete. Moja 4 ročná práca," posťažovala sa nám úspešná fitnesska.

Nevzdáva sa

Aj keď ju neznámy zvedavec na chvíľku poriadne rozčúlil, ona sa len tak nevzdá! Nikola vie veľmi dobre čo je to pevná vôľa a tak sa pustila do boja. 

„Samozrejme to riešim a verím, že to aj vyriešim, nechcem prísť o svoju 60.000 fanúšikovskú podporu“, dodáva Nikol, ktorá si myslela, že si konečne užije trošku pokoja.

Vzhľadom na nové pracovné ponuky, ktoré dostala je dosť možné, že oddych a pokoj ešte nejaký čas počkajú.

Zvažuje totiž, že sa pobalí a odíde do exotického Thajska, kde by mala fungovať ako trénerka a nutričný poradca pre sieť hotelov. Jej priaznivci by s ňou preto zrejme radi udržiavali kontakt aj tam a tak dúfame, že problémy s hacknutou FanPage vyrieši čo najskôr.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie