Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Mečiar (43) behal na Donovaloch s pomocou, sám by to nedal
Zdielať na
Showbiznis

Mečiar (43) behal na Donovaloch s pomocou, sám by to nedal

DONOVALY / Donovaly tento víkend žili športom. Atrakcie boli pripravené nielen pre deti, na svoje si prišli aj dospelí. Čakala na nich 6,5 kilometrová trať počas nočného behu. Nechýbal ani jojkársky tím. A viedol si veľmi dobre.

Aj napriek obavám, vyšlo víkendové počasie na Donovaloch na jednotku. V bohatom programe si prišli na svoje všetci. Deti sa mohli vyblázniť pri súťažiach a priestor dostali aj talenty v detskom X faktore.

Nové posily

Nechýbali ani tváre známe z televízie JOJ na autogramiáde pod holým nebom rozdávali popisy. "Adam beží a my s Matúškom sme povzbudzovači," hovorí moderátorka Novín o 17:00 Hanka Zavřelová Gallová.

Na nočný beh Donovalmi sa jojkársky tím poctivo pripravil na porade, ešte pred štartom. Najväčšie obavy mali práve z miestnych kopcov. A v tíme sme objavili aj nové posily. "Budem sa veľmi snažiť, aby som to zvládla," hovorí dcéra moderátorak Veľkých Novín Jána Mečiara, Veronika.

Bola to smrť

"Každý deň sme s tatom behávali, sme pripravení," dodáva Jánov syn, Adam. "Bola to smrť, smrť, ja som nevedela, že tie vaše kopce sú také strmé," povedala krátko po dobehnutí redaktorka Klaudia Suchomel Guzová.

Šesť a pol kilometra, aj napriek počiatočným obavám so cťou zdolali všetci.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie