Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chlapi plačú. Sexica Bendová (40) si dala upraviť výstavný hrudník
Zdielať na
Showbiznis

Chlapi plačú. Sexica Bendová (40) si dala upraviť výstavný hrudník

Česká herečka a modelka Alica Bendová, známa z filmu Kajínek, sa za svoje prednosti nehanbí. Jej prsia sa jej však zdali príliš veľké. A tak si ich vraj dala zmenšiť!

Matka dvoch detí, česká herečka Alice Bendová svoje prednosti už neraz ukázala. Mnohí dokonca špekulovali, že si ich nechala zväčšiť. "Písalo sa to, ale ja som to nikdy nepotvrdila. Nekomentujem to," vyjadrila sa Bendová.

Dohady, či polopravdy nerieši a netrápia ju. Bez komentára nechala aj vyjadrenia svojej kamarátky, ktorá prezradila, že Alica si svoje štvorky nechala upraviť a zmenšiť. Vraj po deťoch to už nebolo ono. "Svoje prsia nedávam do bulváru. Stačí, že sa o tom písalo. Nech si každý hovorí a píše, čo chce," tvrdí herečka.

Pozrite sa, čo na plastiky hovorí sama Bendová:

Alice však vylepšovanie pod rukami plastického chirurga neodsudzuje. "Na to tu plastická chirurgia predsa je. Netreba to ale preháňať. Keď sa to preženie, je to horšie, ako bez toho," hovorí. Sama už čo to vyskúšala, pozná však hranice. "Keď sa to preženie.

Česká herečka si dáva pozor, aby sa z nej nestala maska. Aj keď si z času na čas nejakú omladzujúcu injekciu dopraje, tak všetko s mierou.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie