Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nielen Ego bude tatko! Otcom sa stane aj ďalší slovenský spevák!
Zdielať na

Nielen Ego bude tatko! Otcom sa stane aj ďalší slovenský spevák!

Zdroj: lagioia.sk

Od radosti ide z kože vyskočiť! Petrovi Ševčíkovi (na fotke vľavo), ktorý je jedným z troch fešákov zo skupiny La Gioia, manželka v októbri porodí dieťatko. Čo to bude? Dievča či chlapec?

"Neprezradíme. Zatiaľ...“, tajomne odpovedá Peter, ktorý svojej vyvolenej povedal „áno“ v marci tohto roka. Obaja sa tomu, že na svet príde plod ich lásky, nesmierne tešia.

"Dieťa je radosť a keď je plánované, tak dvojnásobná,“ tvrdí sympaťák z La Gioia. Aj keď to, akého pohlavia bude dieťatko, si nechávajú budúci rodičia pre seba, potenciálne mená pre malého „Ševčíka“ či malú „Ševčíkovú“ už vybraté majú.

"Keď to bude chlapec, bude sa volať Patrik Peter, keď dievča, tak jej dáme meno Sára Sofia,“ odpovedá Peter, ktorý už jednu dcéru má – z prvého manželstva. "Pre nás však nie je podstatné , či to bude dievčatko alebo chlapec. Dôležité je to, aby bolo zdravé a šťastné,“ vyslovuje svoje a manželkino želanie jeden z trojice pop-operných spevákov.

Z tria La Gioia zostáva slobodným a bezdetným už len Matej Vanek (na fotke v strede). Svadbu s priateľkou však plánuje. Čiže je len otázkou času, kedy sa aj o ňom dozvieme takéto radostné správy.

Najčítanejšie