Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vlkolak z Harryho Pottera zomrel! Našli ho v Údolí smrti
Zdielať na

Vlkolak z Harryho Pottera zomrel! Našli ho v Údolí smrti

Vlkolak z filmu Harry Potter Dave Legeno zomrel! Našli ho v kalifornskom Údolí smrti (Death Valley). Pravdepodobne mu zlyhalo srdce, čo mohlo spôsobiť teplo v kombinácii so steroidmi.

V sobotu v skorých ranných hodinách našli telo herca v Údolí smrti. Dave Legeno (†50) sa preslávil najmä ako vlkolak Fenrir Greyback vo filme o Harrym Potterovi. Zahral si ale i vo filmoch ako Podfu(c)k, Havran, Batman začína, Snehulienka a lovec, píše český Blesk.

Dave bol známy, pretože v minulosti sa venoval boxu a bol tiež wrestlingovým zápasníkom MMA.

Osudné Údolie smrti

Telo herca sa našlo v turistami vyhľadávanom Údolí smrti. Teploty tu presahujú päťdesiat stupňov Celzia. Dave pravdepodobne precenil svoje sily.

"Nezistili sme žiadne cudzie zavinenie," uviedol hovorca miestnej polície pre britský Independent.

Príslušníkom polície trvalo až niekoľko dní, kým zistili identitu mŕtveho. Dopomohlo k tomu extrémne počasie , ktoré telo značne rozložilo.

Smútia i kolegovia

Herecký kolega Tom Felton, ktorý si zahral Draca Malfoya, napísal na Twitter. "Je to tragédia. Dopočul som sa smutnú správu o Davovi Legenovi. Bol to skutočný priateľ. Bolo mi cťou vždy, keď sme sa stretli".

Šokovaný smrťou herca bol i komentátor a bývalý športovec John Gooden. Na sociálnu sieť napísal. "Práve som sa dopočul, čo sa stalo Davovi. Je to naozaj smutné. Živo si spomínam, ako sme spolu trénovali. Bol to správny chlap. Odpočívaj v pokoji".

Premiéra poslednej časti Harryho Pottera a Dary smrti 2 mala úspech, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie