Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Závislák Shia LaBeouf (28) sa ide dobrovoľne liečiť!
Zdielať na
Showbiznis

Závislák Shia LaBeouf (28) sa ide dobrovoľne liečiť!

Zdroj: SITA

Amerického herca Shia LaBeoufa minulý týždeň zatkli za nevhodné správanie v divadle. Vstúpil si ale do svedomia a rozhodol sa liečiť zo závislosti od alkoholu.

Herec známy z filmov o Transformeroch si zvolil ambulantnú liečbu. "Shia chápe, že jeho nedávne činy sú symptómom vážnejšieho zdravotného problému, a preto podstúpil prvý z mnohých nevyhnutných krokov na ceste k zotaveniu," vyhlásila jeho hovorkyňa Melissa Kates. 

LaBeoufa zatkli počas divadelného predstavenia v bývalom nočnom klube na newyorskom Manhattane. Počas predstavenia fajčil, vykrikoval a udieral ostatných divákov po hlave.

Vedenie divadla ho preto požiadalo, aby odišiel, čo však odmietol. Cez prestávku prišli do divadla policajti, ktorí LaBeoufa zatkli a vyviedli von, pričom herec sa im vyhrážal a neskôr sa rozplakal.

SITA

Kopal a pľul

Keď mu na policajnej stanici chceli zložiť putá, opäť sa začal policajtom vyhrážať a pľuť na nich. Policajti mu preto dali na tvár masku a obvinili ho z výtržníctva. Herec sa k obvineniu nepriznal, no v prípade dokázania viny mu hrozí iba minimálny trest odňatia slobody, nakoľko šlo len o priestupok.

SITA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie