Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Trumpová (65) je sedemnásobnou babičkou! Prebaľovať nebude
Zdielať na

Trumpová (65) je sedemnásobnou babičkou! Prebaľovať nebude

Zdroj: SITA

Bývalá topmodelka a podnikateľka Ivana Trumpová bojuje s vekom pomocou plastických operácií či mladšími milencami. Nemôže ale zmeniť fakt, že je už niekoľkonásobnou babičkou. Trumpová prezradila, že sa s vnúčatami iba hrá. Jej syn Donald sa jej postaral v poradí o siedme vnúča, píše Huffington Post.

Manželka Donalda Trumpa mladšieho Vanessa porodila dcéru Chloe Sophiu v pondelok 16. júna.

"Je to dievčatko! Vanessa a ja sme nadšení, že si odniesieme malý uzlíček radosti domov,
"
napísal Donald na sociálnej sieti Twitter.

Pár má už sedemročnú Kai Madison, päťročného Donalda Johna III., Tristana Miloša, ktorý v októbri oslávi tretie narodeniny a onedlho dvojročného Spencera Fredericka.

Donald nevie, čo robiť

Babička Ivana Trumpová má okrem piatich vnúčat od syna ďalšie dve od dcéry Ivanky. Tá v júli v roku 2011 porodila dcéru Arabellu Rose a vlani v októbri syna Josefa.

"Deti ma nevolajú grandma (babička), ale glam-ma (pôvabná mamička). Tie najmladšie Ivana-ma. Užívame si spolu, pretože život je krátky. Chodia ku mne a ja k nim. Hrám sa s nimi, ale po štyroch hodinách odchádzam domov. Nemám zapotreby meniť plienky, funguje to perfektne," citoval Trumpovú Huffington Post.

SITA

Jej dcéra Ivanka sa nedávno posťažovala, že ani jej otec Donald sa ako babysitter neosvedčil. "Rád si berie Arabellu k sebe, ale iba so mnou. Nemá tušenie, čo robiť, keď malá plače alebo jej treba vymeniť plienky," povedala mladá Trumpová magazínu Redbook.

Súvisiace články

Najčítanejšie