Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Neveste roka Adriane Sklenaříkovej (42) skazil svadbu otec!
Zdielať na

Neveste roka Adriane Sklenaříkovej (42) skazil svadbu otec!

Zdroj: SITA

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková sa vydala! Manželom rodáčky z Brezna sa stal podnikateľ André Ohanian. Civilný obrad sa údajne konal v Monte Carle. Krásnej neveste však jej veľký deň skazil vlastný otec - odmietol sa zúčastniť.

Nevesta 15. júna na sociálnej sieti Facebook napísala slovo "áno" v troch jazykoch, neskôr poďakovala za blahoželania a tiež priložila link na webstránku francúzskeho týždenníka Gala, ktorý priniesol rozhovor s modelkou a tiež spoločné fotografie novomanželov.

"André vlastní v Marrákeši reštauráciu Jad Mahal a diskotéku Silver. Jeho skutočné meno je Aram, má arménsky pôvod. Narodil sa v Jerevane, ale dlho žil v Marseille," prezradila pred časom Adriana.

Chýbal jej otec

Modelka ale priznala, že jej svadobný deň jej skazila smutná rodinná záležitosť. Pozvala otca, ktorý ale nedorazil. Pritom na prvej svadbe na Korzike ju práve on viedol k oltáru.

"Naše konflikty so sebou ťahám celý život. Ale vo vzťahu k mužom ma to nijako nepoznačilo. Len v tom, že potrebujem stabilitu. Flirty, to nie je nič pre mňa. Keď sa zamilujem, som ako pitbul, už nepustím. Bláznivo som milovala exmanžela a rovnako bláznivo milujem Andrého," priznala.

Sklenáříková tiež prezradila, že plánuje deti. "Nestresujem sa. Mám po boku muža, s ktorým sa chcem do toho pustiť," dodala kráska.

Tri roky

S 51-ročným Ohanianom Adriana randí tri roky. "Striedavo žijeme v Maroku a Monaku, kde bývam. Keď je tam, sprevádza ma na rôzne podujatia, kde som pozvaná. Ale nepredvádzame sa. Chcem zostať diskrétna, pretože rešpektujem môjho exmanžela," objasnila dlhonohá modelka.

Adriana Sklenaříková bola v rokoch 1998 až 2012 vydatá za bývalého futbalistu Christiana Karembeua. S Ohanianom pred svadbou randila približne tri roky. "Striedavo žijeme v Maroku a Monaku, kde bývam. André vlastní v Marrákeši reštauráciu Jad Mahal a diskotéku Silver. Jeho skutočné meno je Aram, má arménsky pôvod. Narodil sa v Jerevane, ale dlho žil v Marseille," prezradila pred časom známa modelka.

Súvisiace články

Najčítanejšie