Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ľutujem, že som sa nevydala, priznáva Diana Keaton
Zdielať na

Ľutujem, že som sa nevydala, priznáva Diana Keaton

Zdroj: TASR

Americká herečka Diane Keaton tvrdí, že na to, aby sa dvaja ľudia zosobášili, nemusia byť do seba po uši zamilovaní. Stačí, ak sú dobrý a zohratý tím.

Chce chlapa

Americkú herečku Diane Keaton mrzí, že sa nikdy nevydala. "Nie je to najväčšia tragédia na svete, no kiež by som si bola ulovila nejakého chlapa! Prajem si, aby som mala dobrého muža, ktorý by bol skvelým otcom. Myslím, že je to tá správna životná cesta," vyjadrila sa 68-ročná rodáčka z Los Angeles.

Manželstvu sa vyhýbala hneď z niekoľkých dôvodom. "Myslím, že som bola nepraktická. Nezmyselne som si myslela, že na to, aby som sa vydala, musím byť zamilovaná. Až teraz však chápem, o čom to naozaj je: musíte spolu tvoriť dobrý tím," dodala herečka.

Al Pacino bol jej vyvolený

najviac na svete chcela svojho hereckého kolegu Al Pacina. Bol mužom jej života, ale podľa herečkiných slov bol on ešte menší realita ako ona sama.

Herečka si myslí, že žiť v dlhom šťastnom manželstve by preňho nebolo jednoduché. Pacino a Keaton si spolu zahrali vo filme Krstný otec a jeho dvoch pokračovaniach. Pár spolu tvorili počas piatich rokov. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie