Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agáta Hanychová (28) zbrojí: Som lepšia, ako Slováci!
Zdielať na
Showbiznis

Agáta Hanychová (28) zbrojí: Som lepšia, ako Slováci!

Vidieť nevestu a svokru ťahať za jeden povraz, to sa len tak nevidí. Škandalózna Češka Agáta Prachařová a jej svokra herečka Dana Batulková – matka moderátora Jakuba Prachařa, spolu držať dokážu!

Vzťah Agáty Prachařovej a jej svokry je v ohrození! S herečkou Danou Batulkovou, na ktorú si isto pamätáte z kultovej komédie "Vrať se do hrobu", sa totiž ocitli v jednom tíme ako súťažiace. V ňom budú zastupovať vedomosti Čechov oproti vedomostiam Slovákov. Ak prehrajú, bude zle! "Neznášam prehru. Keby sme prehrávali, s nikým sa nebudem rozprávať," hovorí modelka Agáta Prachařová.

A to by potom Jakuba Prachařa dostali do peknej kaše. Riešiť rozkol vlastnej manželky s vlastnou matkou, to nikdy nedopadne dobre. Agáta však verí, že nič také im po česko-slovenskom súboji, nehrozí.

Ale chytrí sú aj Slováci – Skrúcaný, Noga a Máziková! I keď kontroverzná Češka má na to iný názor. "Slováci nie sú v ničom lepší, vôbec v ničom," dodáva známa modelka.

Agátina svokra je už ale opatrnejšia. Súpera nikdy nepodceňuje. Až taká istá v tom, že vyhrajú na Slovákmi, si nie je. Ale, keďže Prachařovcom v poslednej dobe praje šťastie, verí, že hádam dnes ich neopustí. "Manžel teraz vyhral na automatoch dosť peňazí. Asi tak na tri veľké nákupy," dodáva manželka známeho moderátora Jakuba Prachařa.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie