Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Miro Noga (54) sa snaží unikať pred bulvárom
Zdielať na
Showbiznis

Herec Miro Noga (54) sa snaží unikať pred bulvárom

Herec Miro Noga prelomil mlčanie! Z čoho je sklamaný, ako si chráni súkromie, ale hlavne prečo uniká pred publicitou?

Pozná pocit slávy, ale i trpkú príchuť toho, keď človek stratí súkromie. Talentovaný herec Miro Noga mal dlhé roky v pätách novinárov, ktorí mu kládli nepríjemné a až veľmi osobné otázky. Hoci na ne neodpovedal, články vyšli aj tak...

"Napríklad keď robíme v divadle Astorka pekné divadelné inscenácie, na ktoré môžeme byť hrdí a závidia nám ich dokonca aj v Prahe a jednoducho bulvár napriek tomu, že dáte rozhovor o tom predstavení, nenapíše o predstavení vôbec nič. Zase a znova sa vracia k minulosti, či ste niečo predávali, alebo ako ste na tom boli, proste zaujíma ich súkromie a nie to umenie a práca, takže z toho som veľmi sklamaný," priznáva Miro.

Tento úspešný herec si napriek tomu potrebu verejnej prezentácie uvedomuje. Pokiaľ sú ale dodržané isté hraničné medze. "Ja by som aj rád spolupracoval s bulvárom, pokiaľ by to naozaj malo tú mieru ako kedysi. Keď sme napríklad začínali so Števom, keď ešte bol bulvár v plienkach, jednoducho sa naozaj dalo prihriať aj to čo robíme. Ja si myslím, že aj to by malo byť zaujímavé pre ľudí, nielen súkromie," tvrdí herec.

Preto si jedného dňa naordinoval sám sebe terapiu s názvom: uchráň si súkromie. A tá pozostávala z ignorácie! Herec však žije čestne, a tak by sa na bulvárnych stránkach novín a časopisov nič pohoršujúce spojené s menom Miro Noga, nemalo objaviť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroje: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie