Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kompliment moderátora Miss Davida Krausa (34): Slovenky sú najkrajšie!
Zdielať na
Showbiznis

Kompliment moderátora Miss Davida Krausa (34): Slovenky sú najkrajšie!

Sobotný večer sa nezadržateľne blíži. Dvanásť finalistiek Miss finišuje s prípravami. Nervózne však nie sú len ony, ale aj moderátor večera, pre ktorého to bude životná premiéra.

"Myslím si, že krajšie ženské nikde nie sú, neprešiel som síce celý svet, ale tu je vysoká koncentrácia krásnych báb, sám som ich pár spoznal," tvrdí moderátor galavečera David Kraus. A toto bol vraj aj dôvod, prečo sa David, ktorý mimochodom ešte nikdy nič nikde nemoderoval, rozhodol urobiť výnimku.

"Ja som mal zásadu, že nebudem nič moderovať, lebo ocino to robí dobre, ale toto sa nedalo odmietnuť. Je to štafeta po otcovi, ktorý tu mal zásadný pád vo svojom živote," dodáva. Ten pád si dobre pamätáme aj my, no David vraj nič podobné neplánuje. Na to dohliadne aj Magda Šebestová, ktorá vie o finálovom večere najviac.

"Bude to o dievčatách, o outfitoch, o krásnych pesničkách, o vystupujúcich," vymenováva Šebestová. Na pódiu si okrem Davida Krausa zaspieva aj Janek Ledecký a prekvapením večera bude vystúpenie minuloročnej Miss Slovensko, Karolíny Chomistekovej.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie