Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Missky predavačkami! Ponúkali kraslice onkologických pacientov
Zdielať na
Showbiznis

Missky predavačkami! Ponúkali kraslice onkologických pacientov

Z 12 finalistiek Miss Slovensko 2014 sa stali predavačky. Ale bez platu! Odmenou za vykonanú prácu im mal byť iba hrejivý pocit z dobrého skutku. Ponúkali totiž na predaj veľkonočné vajíčka, ktoré namaľovali malí onkologickí pacienti.

Krásky vedia, že pomoc deťom je niečo, čo by malo byť automatické. "Nikdy človek nevie, či sa aj jeho dieťa neocitne v podobnej situácii," myslí si finalistka Michaela Nguyenová. V predaji sa, našťastie, darilo...

Do zbierky prispel aj moderátor šoubizového magazínu Top Star Ján Bakala, ale i spevák Miro Jaroš. A nielen to... hneď na to sa pustili do práce aj oni. Pripojili sa k misskám a oslovovali okoloidúcich.

"Kto iný by mal pomôcť, keď nie dobré duše a dobrí ľudia," hovorí Bakala. Moderátor Slávo Jurko prispel tiež, a to z jedného jediného dôvodu. "Človek nikdy nevie, kedy bude tú pomoc potrebovať on sám," povedal. Jednoducho, cez víkend otvorili srdcia a peňaženky všetci tí, ktorým záleží na tom, aby sa choré deti mali lepšie...

"Ja si myslím, že v deťoch je budúcnosť, tak určite aj preto by sme mali pomôcť," tvrdí finalistka Lucia Semanková. Tak, nech tieto vyzbierané peniažky padnú na úžitok.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie