Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vlado Voštinár (49) z Nového bývania: už ma nepodvedú!
Zdielať na
Showbiznis

Vlado Voštinár (49) z Nového bývania: už ma nepodvedú!

Moderátor Nového bývania Vladimír Voštinár má na realitnom trhu bohaté skúsenosti. Pokojne by mohol konkurovať niektorému z maklérov. Skúsenosti z vysielania populárnej relácie využil aj pri stavbe vlastného domu.

Moderátor Vlado Voštinár vie zhmotniť svoje sny a pretransformovať ich na skutočnosť. Že neveríte? Tak Vlado vám nielen že naše slová potvrdí, aj vám povie ako to dokázal. "Sníval som o lokalite v ktorej bývam a nejakým zázrakom sa tam aj začalo stavať. Byt som kúpil skôr, ako bol postavený," prezradil obľúbený moderátor.
 
Takže mu ho architekti nakreslili presne tak ako chcel. človek by si myslel že mu skúsenosti dosiahnuté moderovaním tejto relácie pomohli pri realizácii svojho bývania. Ako áno pomohli by, akurát že nestihli. "Vtedy ešte neexistovalo Nové bývanie. Keď mi začali stavať bytovky a začali sme nakrúcať Nové bývanie, tak som poznatky z neho bol následne kontrolovať na stavbu môjho bytu," dodáva Vlado.

V praxi to vyzeralo asi takto: "vždy keď mi niekto povedal, že: sú dôležité svetové strany, tak som utekal na stavbu a hneď som pozeral že na ktoré svetové strany mám orientovaný byt. Stále som tam chodil niečo kontrolovať a merať," hovorí moderátor Nového bývania.

A teraz by sa so získanými znalosťami veru nenechal dobehnúť ani oblafnúť keby náhodou potreboval navštíviť trh s nehnuteľnosťami.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie